MANİSA / GÖLMARMARA - Gölmarmara İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

Okulumuzda 6 Ekim 2022 Perşembe günü deprem ve tahliye tatbikatı yapıldı.

Ekm

İlköğretim Haftası Kapsamında Gölmarmara İlçe Emniyet Müdürlüğü Ziyareti yapıldı. Gölmarmara İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda İlköğretim Haftası 14 Eylül 2022 tarihinde kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

May

Okul bahçemize öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin kullanabileceği oturma alanı oluşturulmuştur.

May

LGS'de başarılı olmuş öğrenci, sınava hazırlanan 8. sınıf öğrencilerimizle sınıf ortamında buluşturulmuştur.

May

Okulumuz idareci ve öğretmenleri kalite takip sistemi kapsamında Manisa ili Akhisar ilçesinde bulunan müzelere gezi düzenlemiştir.

May

Öğrencilerimiz okulumuzda bulunan boş alanlara kalite takip sistemi kapsamında Bir Fidan Bin Gelecek amacıyla fidan ve ağaç dikimi gerçekleştirmiştir.

May

Öğrencilerimiz, kalite takip sistemi kapsamında dini mekan olarak Gölmarmara ilçemizde bulunan Hanefi Sultan Hz. Türbe Camii ziyareti gerçekleştirmiştir.

May

Şehrim Benim Evim Bilgi Yarışmasında ilçemizde birinci olan okulumuz, Manisa ili Akhisar ilçesinde düzenlenen il genelindeki yarışmada ilçemizi temsil etmiştir. Emeği geçen okul idaremizi, koordinatör öğretmenimizi ve değerli öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilçemizde düzenlenen yarışmalarda; ortaokul kompozisyon yarışmasında Büşra ÇOBAN ilçe birincisi, ortaokul kompozisyon yarışmasında Gamze ÇOBAN ve Mustafa Ali YILDIRIM ilçe üçüncüsü, ortaokul şiir yarışmasında Sevim YILDIRIM ilçe üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, öğrencilerimize ödüllerini veren Gölmarmara İlçe Kaymakamı Sayın Celil ATEŞOĞLU ve Gölmarmara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayın Mehmet TUNCAY'a teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda farklı etkinliklerle birlikte coşkuyla kutlandı.

Nis

İstiklal Marşı'nın kabulünün 101. yıl dönümü dolayısıyla  ilçemizde Gölmarmara Anadolu İmam Hatip Lisesi ve  Gölmarmara İmam Hatip Ortaokulu'muz tarafından hazırlanan 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı gerçekleştirildi. Kaymakamlık Konferans salonunda gerçekleşen törene Belediye Başkan Vekili Sayın Aysun YILDIRIM,Protokol Üyeleri,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet TUNCAY, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci katılım gösterdi. Sunuculuğu Gölmarmara Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmenleri Onur AKBAŞ ve Gonca GÖKSOY tarafından yapılan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Tarih Öğretmeni Mehmet ALPER tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma ile başladı. Program Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ile ilgili sinevizyon gösterisi, oratoryo çalışması ve öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasıyla devam etti. İstiklal Marşımızın kabulünün 101. Yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile program sona erdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet TUNCAY ve Okul Müdürü Burhan KAYAALP anma programının gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Nis

Şehrim Benim Evim Projesi Kapsamında Gölmarmara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu bilgi yarışmasında okulumuz Birinci olmuştur. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kalite Takip Sistemi Şubat Mart Etkinlikleri kapsamında okul idaresi ve öğretmenleriyle birlikte okulumuza ait sorun ve çözüm önerileri toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantımızda ders başarısı, taşıma, devamsızlık konuları ele alınmıştır.

Mrt

Katlite Takip Sistemi Şubat-Mart Ayı Etkinlikleri kapsamında sınıflarımızda 40 hadis etkinliği yapıldı. Etkinlikte öğrencilere hadisler gösterildi ve öğrencilerden hadislerin ne anlatmak istediğini ve öneminin ne olduğunu söylemeleri istendi.